logotype5

Bilder på husen och vår omgivning

Lilla stjärnan

Lilla stjärnan Lilla stjärnan

Detta är vår minsta stjärna med ingång från Lugngatan, den har 9 lägenheter med tre våningar. Bilden är tagen från korsningen Skomakaregatan/Lugngatan.
* Lugngatan 12

Mitten stjärnan

Mitten stjärnan Mitten stjärnan

Detta är mittenstjärnan den har 18 lägenheter med tre våningar,  ingång från Sahlingatan och Lugngatan. Bilden tagen från Lugngatan.
* Sahlingatan 13 * Lugngatan 14

sista stjärnan

Sista stjärnan Sista stjärnan

Detta är sista stjärnan med 18 lägenheter i tre våningar, den har ingång från Sahlingatan och Lugngatan. Bilden är tagen från Lugngatan.
* Lugngatan 16 * Sahlingatan 17

stora Tvättstugan

Stora tvättstugan Stora tvättstugan

Stora tvättstugan som är nyrenoverad under 2019. Där finns två stora tvättmaskiner och en stor torktumlare och en mindre kallmangel, i angränsande rum finns ett stort torkrum!

övernattningsrum

Övernattningsrum Övernattningsrum
Föreningen har ett övernattningsrum utrustat med två enkelsängar och dusch i samma rum, toalett finns utanför rummet.
Detta rum kan hyras av medlemmar i föreninge vid tex.  besök av vänner mm,

sevärdigheter i närheten

Borenshults slussar

Borenshults slussar Borenshults slussar

Bara ett stenkast från föreningen ligger borenshult  med sina 5 slussportar, slusstrappans totala fallhöjd är 15,3 meter. 
Borenshults slussar  binder samman Göta kanal med sjön Boren och ligger ca 10 min promenad från stjärnhusen som är ett populärt besöksmål för besökare från hela landet men också för oss Motalabor.

Göta Kanal

Göta kanal Göta kanal

Stjärnhusen ligger i Motala ( Göta Kanals huvudstad ), med bara ett par 100 meter till kanalen om man bara vill ta en liten promenad längs med den vackra omgivningen och uppleva båtarna som passerar under sommaren !